Grafisch werk

Begrijpelijk. Leesbaar. En vooral aantrekkelijk.

Dat moet grafisch werk zijn. Met je grafisch werk wil je mensen informeren of uitnodigen tot actie. Dat kan op vele manieren. Digitaal of print? Natuurlijk in Stijl maakt het voor je!

Grafisch werk kan een verhaal ondersteunen. Het kan ook een verhaal vertellen. Het verhaal van je organisatie. Natuurlijk in Stijl denkt graag mee over de beste mogelijkheden om jóuw verhaal goed uit de verf te laten komen.  

Het gaat er om dat we mensen iets uitleggen, informeren of uitnodigen tot actie. Dat kan op vele manieren. Tekeningen, schema’s en foto’s kunnen soms ook een verhaal vertellen zonder tekst.

Digitaal of print?

Grafisch werk is allang niet meer allemaal op papier of gedrukt. Maar soms is dat wel de beste manier om iets te presenteren of te vertellen.

Een bekend voorbeeld is het visitekaartje. Dat komt nog steeds van pas. Een stevig stukje papier met daarop jouw logo, naam en adresgegevens in een stijlvolle vormgeving die past bij je uitstraling. Handig om uit te delen! Maar ook een digitale presentatie van je naam en adresgegevens is belangrijk. In de mail bijvoorbeeld.

Print én een toegankelijke pdf op uw website.

Een mooi boekje op de website is vaak niet goed leesbaar voor mensen met een beperking. Om de pdf voor iedereen leesbaar te maken moet daar tijdens het ontwerp rekening mee worden gehouden. Vraag naar de mogelijkheden.

vormgeving visitekaartjes in huisstijl
Visitekaartjes

“Voor de herkenbaarheid laat je een digitale ondertekening in de mail er in grote lijnen hetzelfde uitzien als je visitekaartje.”

Informatie overdragen met grafisch werk

Presentaties voor een training, schema’s, overzichten. Alles is grafisch werk. Natuurlijk in Stijl combineert grafisch ontwerp met expertise op het gebied van informatieoverdracht. Het effect: de boodschap wordt beter gelezen én begrepen.

Meer voorbeelden van grafisch werk