Waar we samen voor gaan

Wensen en oplossingen

Natuurlijk in Stijl zoekt samen met jou naar de beste oplossingen. Alles wat ik maak, doe ik vanuit jouw wens en de kennis over je klanten. De vraag die ik mezelf stel tijdens het maken is: hoe zorg ik ervoor dat de klant meer wil weten over dit product of deze dienst?

Je bent zelf de eigenaar en beheerder van het werk.

Datgene wat ik voor je maak wordt van jou. Het is jouw eigendom. Je krijgt van mij de bestanden van het grafisch werk of de codes en wachtwoorden van de website. Je hebt dan zelf toegang tot de website, als beheerder.

Grafisch werk

Als je iets wilt laten bijmaken met of zonder aanpassingen komt u gewoon terug. Een tweede nieuwsbrief, folder of iets dergelijks in natuurlijk goedkopen als het stramien en de looks hetzelfde zijn.

Website beheer

In eigen beheer

In principe beheer je zelf de website of vraag je een websitemanager de website te updaten of aan te passen. De kwaliteit van de website wordt vanaf de overdracht jouw verantwoordelijkheid. 

Jouw organisatie maakt zelf aanpassingen op de website. Tekst aanpassen en webpagina’s toevoegen is vrij eenvoudig te doen. Ik leg graag uit hoe je teksten aan kunt passen en informatie toe kunt voegen

Beheer door Natuurlijk in Stijl

Je kunt het beheer van de website ook aan mij overlaten, tegen vergoeding. Ik houd de website dan up-to-date. (NB Dit doe ik niet voor sites waarbij de webomgeving wordt gebruikt voor afstandswerken en betalingsverkeer vanwege de technisch zeer ingewikkelde beveiliging.) 

Herstel van de website is mijn verantwoordelijkheid zolang dat redelijk is. Je blijft zelf verantwoordelijk voor eventuele vervolgschade.