Wie ik ben en wat ik kan

Wie ik ben

Mijn naam is Trea Hermans en ik woon en werk in Wageningen.

Als freelance grafisch ontwerper en webdesigner werk ik graag voor duurzame ondernemingen. 

Wat ik kan

Ik maak graag ontwerpen die er mooi uitzien én die doen waar ze voor bedoeld zijn. Het meest in mijn element ben ik met opdrachten waarbij ik moet ontwerpen en ontwikkelen tegelijk; waarbij ik iets gebruikersvriendelijk moet maken in een aantrekkelijke stijl. 

Informatie op websites maak ik graag zo dat iedereen ongeacht hun capaciteiten toegang heeft. Dit wordt steeds belangrijker in ons digitale tijdperk en verplicht in 2025 (WCAG2).

Hoe ik graag werk

Samen met mijn opdrachtgever zoek ik naar manieren om het verschil te maken om anderen te overtuigen de dienst of het product te kopen. Om dat te bereiken zoek ik samen met mijn opdrachtgever naar de beste oplossingen. De wensen van de opdrachtgever staan daarbij centraal. 

Wat ik terugkrijg van anderen is dat ik zorg voor een goede balans tussen functionaliteit en esthetiek. 

Ofwel: ik maak sites die mooi, praktisch én functioneel zijn.

Mijn opleidingen in een notendop

  • Industrieel ontwerper met accent op vormgeving van Informatie, TU Delft
  • DeskTop Publishing, Webdesign, Schrijven voor het web en andere cursussen voor grafisch vormgeving en informatie-overdracht.
  • Webdesigh, Website manager en marketing, Scheidegger
  • Digitale toegankelijkheid, Internet Academy

Voor wie ik vaak werk

Ik werk vaak voor startende ondernemingen en kleine organisaties, die duurzaamheid hoog in het vaandel hebben staan. Juist voor hen is het vaak lastig om zichtbaar te zijn op internet en een product of dienst goed en duidelijk te presenteren voor potentiële klanten. Ik zie het als een uitdaging om juist hen te helpen. Door effectief de juiste middelen in te zetten en zelf de touwtjes in handen te houden, kan dat zelfs met weinig middelen.

Daarnaast werk ik als project medewerker in ondernemingen en (semi) overheden voor bijvoorbeeld het plaatsen van content en optimaliseren van de website volgens de EU richtlijnen (WCAG2).


Natuurlijk in STIJL is een merk van Forest@Design.