Natuurlijk en duurzaam

Een duurzame wereld is voor mij belangrijk. Het is fijn om samen te werken met bedrijven en organisaties die ook het beste voor hebben met ons klimaat en de mensen die op deze aarde leven. 

“Een gezonde wereld voor iedereen nu en in de toekomst.” 

Dat is mijn grote wens. Zelf leef én werk ik daarom ook graag duurzaam. Door minder overbodige spullen te kopen, veel te recyclen, kleding van eerlijke materialen te kopen, weinig vlees te eten en zuinig te zijn met fossiele brandstoffen.

Groene bedrijven hebben een streepje voor

Mijn voorkeur gaat uit naar hosting partijen die werken met duurzame energie. En drukwerk laat ik bij voorkeur drukken bij bedrijven die ecologisch papier gebruiken, als het gaat om grafisch werk. Ik deel mijn kennis hierover graag!

Vooral bedrijven die zich inzetten voor een beter milieu wil ik graag helpen om hun product of dienst ‘op de kaart’ te zetten.


“Want de wereld wordt mooier met schone energie en natuurlijke materialen.”

Voor wie?

Voor startende ondernemingen en kleine organisaties is het vaak lastig om zichtbaar te zijn op internet en een product of dienst goed en duidelijk te presenteren voor potentiele klanten. Dat hoeft niet door duur te doen en veel geld uit geven. Door effectief de juiste middelen in te zetten en zelf de touwtjes in handen te houden kan dat ook met weinig middelen.

Ik zoek samen met de klant naar de voor hem beste oplossingen. En maak graag presentaties vanuit wensen van de klant (het bedrijf/organisatie) en de kennis over zijn/haar klanten en hoe consumenten iets bekijken in het algemeen. Zo dat de klant meer wil weten.