Website in HTML

Presenteer je website snel, energiezuinig en veilig!

Het grote voordeel van een website in HTML is de snelheid waarmee de website kan worden geladen. Bovendien is een site in HTML uitermate veilig en vraagt ook nog eens weinig energie op de server.

HTML is de basistaal die is ontwikkeld voor websites. Samen met een stylesheet maakt Natuurlijk in Stijl mooie HTML-websites voor de presentatie van je organisatie op het web.

Voor een bedrijfspresentatie op het web

HTML websites zijn dus snel en veilig. Maar er is ook een nadeel: sommige functies zijn niet makkelijk toe te voegen. HTML is vooral een goede oplossing voor een eenvoudige website die niet vaak hoeft te worden aangepast. Eenvoudige functies zoals een antwoordformulier en animatie met bewegend en veranderend beeld, zijn wel mogelijk in HTML.

Wil je gebruik maken van functies zoals een blog, een evenementenagenda of zoeken op trefwoorden binnen de site, dan is een website met WordPress een handigere oplossing.


Responsive website in HTML van Stichting Robinia

Responsive website

Een website in HTML en CSS kan worden geoptimaliseerd voor zowel PC, notebook, I-pad en mobiel. Een responsive website verandert mee met de breedte van het scherm. De tekst is leesbaar op het scherm van een mobieltje, maar ook op een I-pad of groot scherm. De afbeeldingen komen bij een kleiner scherm niet naast maar onder elkaar te staan. Natuurlijk in Stijl zorgt voor een site die doet wat hij moet doen, op ieder scherm. 

Voorbeelden van websites in HTML

Forest@Design

website forest-design-responsive html
Kijk op … Forest@Design

Stichting Robinia

screenshot website stichting robinia
Kijk op … robinia.nl

Green deal bouwen

Kijk op … greendealbouwen

Dokterspraktijk