Je website zelf aanpassen

Content Management Systeem (CMS)

Met het uitgebreide Content Management Systeem van WordPress verander je de teksten binnen een handomdraai, terwijl de vormgeving intact blijft.

WordPress heeft een uitgebreid CMS dat erg handig is om mee te werken.

Met alleen toegang tot het redactionele gedeelte van de website blijft de vormgeving van de website intact. Het is dan niet nodig om alle ins en outs van WordPress te leren om informatie te wijzigen.

Er kan onderscheid worden gemaakt in diverse rollen. Afhankelijk van de rol die iemand krijgt kan iemand meer of minder informatie toevoegen of wijzigen.

Zelf aan de slag na een korte training

Om goed uit de voeten te kunnen met het wijzigen van informatie in de WordPress website geef ik graag een korte uitleg na oplevering van de website.

Afhankelijk van de afspraken die er zijn gemaakt ben je zelf redacteur of beheerder van de website.

Website management, backups en updaten

Nadat de WordPress website online is moet deze worden onderhouden. Als dat niet gebeurt is een WordPress website na verloop van tijd niet meer veilig voor hackers.

Het belangrijk om regelmatig een backup te maken en (daarna) de nieuwste versie van WordPress te installeren. Het is ook nodig het gebruikte thema en alle gebruikte onderdelen of extra functies van de website te updaten.

Backups en updates kunt u zelf doen of uitbesteden aan Natuurlijk in Stijl.

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is blog-responsive-ecobouw-1024x683.jpg

EcobouwNL is niet meer actief. Deze website kan worden hergebruikt. U betaald dan geen ontwikkelkosten.

Styling met een WordPress thema

Met een WordPress thema kun je direct al kiezen voor een bepaald uiterlijk of functies in de website. Een WordPress thema bevat vaak al standaard een aantal functies zoals een zoekfunctie of opmaak voor een portfolio. In overleg kijken we wat nodig of handig is om te gebruiken. Natuurlijk in Stijl past het thema aan met de kleuren en fonts van jouw bedrijf.

Vind je de bijvoorbeeld de website van EcobouwNL iets voor jouw bedrijf? De website kan eenvoudig worden omgezet naar een website voor uw bedrijf door de teksten en afbeeldingen te vervangen.

Voorbeelden van websites gemaakt met WordPress

Een voorbeeld van 2 verwante WordPress websites

De website Stichting Agrodome en Agrodome Advies & ontwikkeling zijn gemaakt voor de 2 divisies van Agrodome, met verschillende logo’s en huisstijlkleuren. De sites zijn beide in dezelfde structuur opgemaakt. Beide websites zijn responsive en bevatten onder andere nieuwsberichten, pagina’s over projecten en een agenda.

Drie WordPress websites van één organisatie

De Trisolis Groep heeft meerdere werkgebieden en samenwerkingsvormen. Voor de eigen werkgebieden zijn verschillende websites gemaakt in één stijl. Alledrie de websites zijn onderscheidend maar vormen wel een eenheid omdat ze in hetzelfde ’thema’ en met dezelfde kleuren zijn opgemaakt.

Trisolis Groep extern Trisolis Werk(t) extern Trisolis Subsidies extern