Website in WordPress

Enkele voordelen van een WordPress website zijn de veelzijdigheid en de mogelijkheid om eenvoudig zelf informatie aan te kunnen passen of te wijzigen.

Veelzijdig en toch gratis

Met de keuze van het juiste thema of template kan er heel veel. De functionaliteit kan met behulp van plugins worden uitgebreid. Natuurlijk in Stijl maakt met het juiste thema en de nodige aanpassingen een mooie en functionele website in de huisstijl van je organisatie.

Content management systeem (CMS)

Wil je zelf teksten aanpassen en nieuwsbrieven toevoegen? Een extra pagina aanmaken? Geen probleem, je hebt het snel onder de knie. En het is fijn dat niet iedere aanpassing hoeft te gebeuren door een extern bureau.

Zelf aanpassen en aanvullen

Heb je Facebook en Twitter onder de knie, dan kun je ook aanpassingen doen in WordPress. Twijfel je of je het zelf wilt doen? Ik adviseer je graag en denk mee over de beste oplossing. En laat graag zien hoe het werkt om zelf pagina’s te wijzigen of toe te voegen.


responsive meerdere schermen

Responsive website

Een responsive website verandert als de breedte van het scherm groter of kleiner wordt. Zodra uw op uw mobiel kijkt, op een I-pad of een computer is het fijn als de tekst leesbaar blijft en de afbeeldingen niet naast maar onder elkaar komen.

Een responsive website is gemaakt om te kunnen lezen op allerlei schermen, variërend van een grote computer tot een mobieltje. Maar ook op een laptop of een een I-pad is een responsive website optimaal leesbaar. Natuurlijk in Stijl maakt responsive sites, zowel in HTML als in WordPress.

Voorbeelden van websites gemaakt met WordPress