Een website die werkt

Een website moet doen waar het voor bedoeld is. De vormgeving én de gebruiksvriendelijkheid zijn beide belangrijk en ook in technisch opzicht moet alles kloppen. Natuurlijk in Stijl maakt websites met WordPress en zorgt ervoor dat jouw website voor je werkt!

Het doel van de website?

Een website kan een visitekaartje zijn voor de klanten die jou al kennen. Maar een website kan zoveel meer. Met je website verleid je bijvoorbeeld bezoekers om contact op te nemen voor een van je producten of diensten. Een doel kan ook zijn om minder mail of telefonische vragen te moeten beantwoorden. Samen kijken we welke doelen belangrijk en haalbaar zijn.

Een eenvoudige of uitgebreide site

Wil je een eenvoudige site? Dat kan! Natuurlijk in Stijl zorgt ervoor dat je site er netjes uitziet, in een stijl die past bij de organisatie. Een website die gevonden wordt via Google biedt kansen om nieuwe klanten te werven. Ook daar zorg ik voor!

Een eindresultaat dat werkt

Wil je meer laten zien zoals een productencatalogus? Een agenda of een blog toevoegen? Daar kan ik ook bij helpen.

Samen met de opdrachtgever maak ik een website als een project van start tot finish. U heeft een idee, een doel, levert tekst en eventueel beeldmateriaal aan. En ik werk dat uit naar een complete presentatie.


Een combinatie van presentatie, techniek en usability.

Verwen je websitebezoekers

Een websitebezoeker kijkt, leest de belangrijkste kop of headline en …. leest de rest van de inhoud niet. Meestal. Natuurlijk in Stijl streeft er met de bouw van de site naar dat de bezoeker: 

  • leest en blijft lezen
  • de volgende pagina opent
  • contact opneemt met je organisatie  
  • ja zegt tegen jouw product of dienst

Wil je blijvend bezoekers trekken? Zorg er dan voor dat je website niet statisch is.  Laat regelmatig nieuwe informatie zien. Het is van levensbelang voor een goede vindbaarheid op Google. 

Bij Natuurlijk in Stijl kies je zelf hoe je dit wilt aanpakken. Wil je zelf de informatie aanvullen en aanpassen? Dat kan. Geef je deze taak liever uit handen? Dan zorg ik ervoor. In samenspraak bekijken we wat voor jou handig is voor het updaten van de content.

WordPress of HTML?

“Aan jou de keuze!”

Wil je informatie makkelijk (zelf) kunnen aanpassen en toevoegen? Kies dan voor een website in WordPress. WordPress is universeel een heeft een uitstekend content managementsysteem (CMS) voor het makkelijk aanpassen en toevoegen van informatie. Het aanpassen van de standaard vormgeving is mogelijk.

Wil je een supersnelle site met een prachtige presentatie? Een website die weinig energie vraagt op de server? Kies dan voor een HTML-site. HTML is de basistaal waarin websites worden geschreven. Het uiterlijk wordt bepaald door de stijlpagina’s. Een website die helemaal in HTML en CSS is geschreven is zeer snel, maar zonder onderliggende programma’s zijn veel functies lastig in te bouwen. Een content managementsysteem voor redacteuren ontbreekt. Maar voor een mooie presentatie van enkele pagina’s is een HTML website heel geschikt.


Gevonden worden

Tekst is erg belangrijk om op Google gevonden te worden. Met de juiste teksten voor zoekmachine-optimalisatie is je website vindbaar zonder advertentiekosten te moeten betalen.

Inclusief

Een goede website is een website die door iedereen kan worden ‘gelezen’. Ik maak uw website ‘robuust’ zodat meer mensen hun weg vinden op uw website. Ook de pdf’s op uw website maak ik ‘leesbaar’ voor mensen met een handicap.

Updaten of restylen van een website

U heeft al een aantal jaren een website, en wilt deze updaten. Ik help je graag om de inhoud eens onder de loep te nemen. Ook kan ik de website een nieuwe look geven die nog beter past bij jouw bedrijf of activiteiten.

Website management

Een website heeft onderhoud nodig. Je bedrijf verandert. Computers en communicatieapparatuur veranderen, dus ook de gebruikte software verandert. Maar ook voor de veiligheid van je online platform is onderhoud noodzakelijk.

Heb je geen tijd om je website te managen? Je kunt ervoor kiezen om het onderhoud en de updates van de informatie op je website volledig te laten verzorgen door Natuurlijk in Stijl.

Domeinregistratie en webhosting

Het is belangrijk om bij een goede hostingpartij aan te sluiten, ook als je een eenvoudige site hebt. Je kunt je site door Natuurlijk in Stijl laten hosten als je alles uit handen wilt geven. Ik denk graag met je mee over wat voor jou de beste mogelijkheid is.


Enkele voorbeelden van websites

Kijk op …. Prinssen Communicatie – met WordPress

Website in WordPress

Voordelen van een WordPress website zijn de veelzijdigheid in functies en de mogelijkheid voor de klant om zelf teksten aan te passen en nieuwsbrieven toe te voegen … Meer lezen over

Responsive website met CMS

Je WordPress website kun je zelf aanpassen met een Content Management Systeem (CMS). Een responsive website is gemaakt om te kunnen lezen op allerlei schermen … Meer lezen over

website forest-design-responsive html
Forest@Design, HTML en responsive website

Website in HTML

Het grote voordeel van een website in HTML is de snelheid waarmee de website kan worden geladen en de veiligheid van de website. Zo’n website is vooral handig voor een presentatie op het web.… Meer lezen over